CATALÀ / CASTELLANO

Agenda


Benvinguts amics i amigues del programa educatiu


Per 5ª temporada, oferim a les terres tarragonines la formació de Kinesiologia educativa / Brain gym 2016.

NOVETATS 2016:

DOBLE GARGOT: És el curs creat per la Gail Dennison per potenciar les habilitats creatives i la expressió plàstica a través del moviment i de la coordinació oculo-manual. Experimentem la integració i la visió de tot el cervell de manera lúdica i pràctica. A més a més de passar una molt bona estona, t’emportaràs com a pare/mare, terapeuta, mestre, moltes activitats artístiques que a més de ser divertides ajudaran al procés d’integració del teu fil/a , alumne.

BLOCS DE CONSTRUCCIÓ: Prenent com a referència el brain gym i la integració dels reflexes primitius, la Cecilia Koester ha creat una metodologia que serveix per arribar a les capes més profundes de patrons de moviment imprescindibles per al desenvolupament sa del sistema nerviós central. Tot i que és útil per a qualsevol, és de molt gran ajuda per a persones amb grans reptes de desenvolupament com autistes, síndromes de down, asperger, paràlisis cerebral, lesions cerebrals, dificultats educatives especials entre altres.

ESCOLA D’ESTIU JULIOL 2016: Estem preparant per aquest estiu (juliol 2016) tot un seguit d’activitats lúdico terapèutiques per a nens i nens. Aquestes activitats tindran lloc en un entorn natural i inclourem activitats de brain gym, BRMT, doble gargot i ioga infantil. Si ets pare/mare i aquesta proposta et crida l’atenció posa’t en contacte amb nosaltres. T’anirem informant!

ESCOLA D’ESTIU FORMATIVA JULIOL 2016: Molts mestres i terapeutes ens heu demanat de fer alguna formació a l’estiu. L’estiu passat vam fer una prova de portar aquesta formació combinant estudi i lleure en un entorn natural. La combinació d’estudi, banyador i botes de muntanya va ser exitosa i per tant ens hem animat a proposar-vos la formació completa aquest estiu!

Tanmateix us recordem que disposem de formació i assessorament a mida per a centres educatius. Consulteu-nos.

Informació / Inscripcions formació kinesiologia educativa: info@encosianima.cat / 606130645.

No dubteu a consultar-nos per a qualsevol aclariment!

Us desitgem bones festes a tots/totes.

www.encosianima.cat · info@encosinamima.cat