CATALÀ / CASTELLANO

Agenda


Benvolguts amics i amigues del programa educatiu i usuaris de les nostres activitats de ioga i altres.


Em plau comunicar-vos que el dia 11 de octubre d’aquest any 2016, hem fet el trasllat definitiu a les nostres noves instal·lacions del Carrer Montserrat, 4, baixos de Salou.

Comencem una nova etapa, renovada i plena d’il·lusions. En aquestes noves instal·lacions, seguirem oferint les propostes del projecte educatiu i de ioga terapèutic i creixement personal, però ampliant les nostres activitats terapèutiques al món de la reeducació postural, treballant en profunditat qualsevol part del cos inclosos sol pèlvic, periné i cinètica respiràtoria. Esperem que aquestes noves propostes us engresquin i us animeu a venir a probar. Mireu la pestanya amb el nou horari d’activitats. Si l’horari no us convingués, fem treball individual.

D’altra banda, des de la primavera “En cos i ànima” ha passat a ser un projecte de la Cooperativa Integral Catalana. Els que sigueu membres de la cooperativa tindreu importants descomptes en les formacions reglades del projecte educatiu. Si no sou membres encara, consulteu-nos.

Informar-vos també, que la eina del Facebook està en aquesta nova etapa molt més activa. No servint només com a canal d’informació d’activitats sinó també com a canal de transmissió i compartir conneixements. Connecteu-vos a: encosianima.cat.
Donar-vos a totes i totes gràcies infinites pel suport rebut.


Abraçada, Katia.