Creixement Personal.
Estem connectats els uns amb els altres i amb el nostre entorn. Som energia!Osteopatia


Activitat realitzada per l’osteòpata francesa i especialitzada en el dolor, Alise Martin.
"Vaig escollir aquesta professió perquè m’encantava la dimensió de poder ajudar altres persones a el·liminar o reduïr significativament el seu dolor només amb les meves mans i amb la comprensió del cos humà. La ostepatia és una teràpia manual que s’especialitza en el tractament de trastorns funcionals. No només prenem un dolor sino que prenem el pacient en la seva globalitat tant l’aspecte físic i mental."

Definició de dolor segons el International Association for the Study of Pain : "el dolor es una experiència sensorial i emocional desagradable, relacionada amb una lesió potencial o descrita en termes que evoquen una lesió".
Hipòcrates deia que "el dolor es el gos guardià de la nostra salut" per tant té una funció d’alarma que hem d’escoltar i , sobre tot, tenir en compte.

La ostepatia es una teràpia manual que pren en compte el cos com un tot i s’adapta perfectament al tractament dels diferents dolors que el pacient pugui patir. A través de diverses manipulacions, l’osteòpata pot incloure aquesta dimensió en el seu tractament i, per tant, entendre millor el seu pacient.

La osteopatia té diversos camps d’acció, el que significa que els pacients poden ser tractats des dels primers mesos de vida fins a la 3ª edat, atletes i embarassades. Segons les edats i les diferents etapes de la vida, el tractament s’adapta a les necessitats de cadascú.

  Es tracten diferents sistemes del cos humà :
 • Sistema musculoesquelètic : esguinços, dolor articular, tendinitis, obstrucció de la mandíbula
 • Sistemes larigi i pulmonar : rinitis, sinusitis, otitis, cefàlees, migranyes, asma infantil, tinitus.
 • Sistema digestiu : refluxe gastroesofàgic i transtorns del trànsit intestinal.
 • Sistema neurològic : ciàtica, cruràlgia, neuràlgia cervico-braquial, túnel carpià.
 • Trauma : seqüeles post- accidents, manipulació de cicatrius post-cirurgia.
 • Estat general : estrés, fatiga
 • Sistema cardiovascular : trastorns circulatoris de les cames.
 • Sistemes ginecològic i urinari : menstruacions doloroses, seguiment de l’ embaràs i post-part, cistitis.

Nadons : l’osteopatia és sempre complementària junt amb el seguiment pediàtric. El tractament es fa amb suavitat i buscant el reequilibri de les tensions. Durant la sessió, es treballa amb col·laboració dels pares que estan aprop per a calmar-lo. AVÍS : cal pensar en el xumet i és necessari el biberó si no està amamantat.

Dona i Embaràs : La sessió sempre es realitza amb molta cura i respectant els sentiments i sensacions de la pacient . El principals motius de la consulta són : dolor d’esquena, pelvis, relacions sexuals doloroses, cistitis, dolor abdominal, restrenyimient, cames pesades, retorn venòs complicat.

La ostepatia és una teràpia preventiva que evita l’aparició de diversos dolors musculars, articulars, nerviosos, digestius, altres.

La osteopatia no pot curar-ho tot però pot ajudar en els dolors que poden causar certes malalties, tractant d’alliberar les tensions de les estructures que la rodegen.

La osteopatia sempre és complementària i en col·laboració de la professió mèdica.Nutrició i Cuina Saludable.


Aprèn a menjar de forma divertida, variada i equilibrada

Activitat realitzada per la nutricionista/dietista: Sara Fernández Balsells (Colegiada CODINUCAT 001617)

Des de ben petita he sigut una apassionada de la gastronomia, ajudava a la meva mare a cuinar, i sempre deia que era 'decoradora de plats'. M’agradava que els plats que cuinàvem juntes fossin divertits i vistosos. Anava creixent i m’adonava que l’alimentació era un punt molt important en el nostre dia a dia: 'Som el que menjem', com va dir Feuerbach, filòsof alemany, o ‘Sigui l’aliment la teva medicina i la medicina el teu aliment’ d’Hipócrates. Cada dia que passava em feia mes conscient del impacte que té la nostra alimentació en la salut i el benestar de les persones, és per aquest motiu que vaig decidir estudiar Nutrició Humana i Dietètica, per d’aquest forma poder ajudar a la gent a millorar el seu benestar, però mai sense perdre l’entusiasme per la cuina.

És així que a dia d’avui la fusió entre una cuina variada i divertida juntament amb la nutrició em permet arribar a un major número de persones i ser capaç de canviar els hàbits per mantindrel’s de per vida. Cada persona és única i crec que la tasca dels nutricionistes és arribar al pacient, adequant les pautes dietètiques a l’estil de vida que cadascú porta, d’aquesta manera no serà tant sols seguir una dieta sinó fer un canvi d’hàbits saludables.

El meu objetciu principal és millorar l’educació nutricional i aconseguir un canvi en els hàbits nutricionals per a que formin part de la vida de cadascú. Una bona alimentació no es pot basar tant sols en un període de temps sinó que ha d’anar més enllà: aprendre a menjar de manera divertida, variada i equilibrada. La nutrició està enfocada a tota persona amb ganes d’aconseguir un equilibri mitjançant l’alimentació per obtindre un millor benestar amb ell mateix, ja siguin nens o persones adultes.

  Què t’ofereixo i còm ho farem?
 • Bebés, infantil, dona, embaràs, post-part.
 • Intoleràncies i alèrgies.
 • Malalties i trastorns (colesterol, obesitat, diabetes, hipertensió, osteoporosi, aparell digestiu, sistema nerviós, cardiopaties, estrés, ansietat, altres)
 • Coach nutricional i emocional a domicili per a reorganització d’instruments de cuina, organització de la compra i preparacions culinàries.
 • Cuina vegana i vegetariana. Gastronomia saludable.
 • Tallers teòric/pràctics.
 • Excursions educatives a supermercats.
 • Hort ecològic


Constel·lacions Familiars


Dintre del nucli familiar a cada membre li correspon un lloc. Quan algú està fora del lloc o està exclòs es produeix el caos sense que ningú en sigui conscient. Aquells que neixen posteriorment en el sistema repeteixen i prossegueixen la sort dels exclosos, donant pas a implicacions sistèmiques que són l’origen de molts dels nostres bloquejos.
El treball de la constel·lació familiar consisteix en arribar a l’arrel del bloqueig familiar, i a través dels moviments de l’ànima, aconseguir col·locar de manera natural a cadascú en el lloc que li correspon, donant pas a l’harmonia i benestar de tots els membres de la familia i donant l’oportunitat d’entendre determinades actuacions i hàbits recurrents dintre de la família.
Les constel·lacions es realitzen sense necessitat dels individus implicats.

Xamanisme Brasiler

L’alineament Energètic (xamanisme brasiler) és una tècnica energètica que prové de la sabiesa xamànica de les tribus del Sur del Brasil i té com a objectiu localitzar i sanar a través de la sensibilitat del terapeuta qualsevol conflicte en la nostra personalitat que ens produeixi bloquejos.
Reiki

Reiki és una paraula sànscrita que significa REI, energia universal i KI, energia vital. És una tècnica de canalització i transmissió d’energia vital a través de la imposició de mans, que s’utilitza per a guanyar pau i equilibri en tots els nivells. Segueixo la corrent Ushui-Tibetana.