CATALÀ / CASTELLANO
SOBRE MI:

“La pràctica del yoga et fa aprofundir en el coneixement del teu cos, i en el coneixement de les teves emocions i de la teva ment. Quan es comença a practicar yoga són infinites les preguntes que neixen de la teva pràctica i del teu interior. El creixement personal arrel de la pràctica de yoga va ser inevitable, ja que sóc molt curiosa!. Buscava tantes respostes que els diferents cursos i metodologies que he anat aprenent des de llavors és fruit d’aquest camí de recerca de respostes.
Fruit dels meus interessos en l’àmbit del cervell i les connexions neuronals ha sigut la formació en kinesiologia educativa, els reflexes primitius, blocs de construcció de la Cecilia Koester.
Fruit de la meva propiocepció neix la necessitat de profunditzar en anatomia.
Fruit de la meva necessitat d’aprofundir en patrons de conducta que es repeteixen m’he apropat a la teoria de sistemes i a la pedagogia sistèmica. Fruit de la necessitat de respostes a la meva sensibilitat va ser la formació en xamanisme brasiler i en reiki.
És incalculable el que m’han fet créixer com a persona tots aquests coneixements...i el que queda encara, ja que les preguntes no s’acaben mai!

A banda de les sessions de ioga que us pugui oferir, també podreu trobar el meu suport terapèutic mitjançant l’ajuda de les tècniques que faig servir:

KINESIOLOGIA EDUCATIVA
TERÀPIA DE MOVIMENT RÍTMIC I REFLEXES PRIMITIUS
TOC PER LA SALUD
CONSTEL·LACIONS FAMILIARS
ALINIAMENT ENERGÈTIC
BLOCS DE CONSTRUCCIÓ
MESTRA DE REIKI

Podeu demanar l’aplicació d’una tècnica en concret si ho desitgeu. Però la meva manera de treballar és la següent:
En una primera sessió t’explico el sistema neuronal, les connexions cerebrals i com funcionen . Aprofito per fer-te el “mapa cerebral” , i t’explico quines són les teves connexions amb el cos i quina ésla teva tendència hemisfèrica. Això t’ajudarà a entendre com, quan i perquè t’estresses. T’indrodueixo al treball kinesiològic.
A partir de la segona sessió comencem a seguir un treball terapèutic segons les teves necessitats. El treball kinesiològic ens reconduïrà per la tècnica que calgui utilitzar i el treball intern que hagis de fer.
Treballo amb nens de 5 anys a 99 anys!

Durada de les sessions: 1h 30 minuts.
Cost de la sessió: 60 €.
Cita prèvia imprescindible.


KINESIOLOGIA EDUCATIVA

La kinesiologia en general és una tècnica terapèutica que utilitza el sistema de comunicació neuro-muscular com a mecanisme de bio-comunicació, ajudant-nos a conèixer, fer conscients i corregir desequilibris psico-orgànics. Així doncs,a través d'aquesta tècnica podem ajudar a desbloquejar emocions, dolors i desequilibris en general des del treball corporal.

Brain Gym® descriu una sèrie de moviments específics, processos, programes, materials i una filosofia educativa. Clients, mestres i estudiants han recolzat durant més de vint anys la seva efectivitat. Amb ells hem millorat en moltes i diverses àrees com ara:

- Atenció i Concentració. Memòria.

- Habilitats Acadèmiques: lectura, escriptura, matemàtiques, càlcul, exàmens...

- Coordinació Física i corporal: esports, dansa....

- Capacitats expressives: arts plàstiques, música...

- Relacions socials, professionals, personals, afectives...

- Actituds i comportaments.

- Autoestima i autosuficiència. Educació emocional.

- Habilitats de planificació, organitzatives...


TERÀPIA DE MOVIMENT RÍTMIC I REFLEXES PRIMITIUS

Si un nen s’entrebanca molt, o se li cauen les coses de les mans amb facilitat, o té mala postura quan s’asseu per a escriure, o no pot parar quiet en una cadira, o no controla el pipí, o no és capaç de cordar-se els cordills de les sabates, o si salta d’una línia a una altra quan llegeix, o confon lletres, no és casual i pot ser que tingui algun reflex no integrat. Es donen eines de detecció i de correcció a totes aquestes dificultats.


TOCS PER LA SALUT

Tracta mètodes de correcció de problemes posturals, accidents, lemniscat y el concepte de reactivitat. Aprenem a equilibrar el cos per a que funcioni com un tot harmònic, inclús sota pressió. S’utilitza el mètode tapping per el dolor crònic, i també en aquest mòdul s’aprèn l’ús del txequeig del pols.

Desenvolupa el treball emocional introduït en els nivells anteriors, l’equilibri amb el so, el color, els fluxes d’energia del Tíbet, la lliberació de l’estrés postural i…


CONSTEL·LACIONS FAMILIARS

Dintre del nucli familiar a cada membre li correspon un lloc. Quan algú està fora del lloc o està exclòs es produeix el caos sense que ningú en sigui conscient. Aquells que neixen posteriorment en el sistema repeteixen i prossegueixen la sort dels exclosos, donant pas a implicacions sistèmiques que són l’origen de molts dels nostres bloquejos.

El treball de la constel·lació familiar consisteix en arribar a l’arrel del bloqueig familiar, i a través dels moviments de l’ànima, aconseguir col·locar de manera natural a cadascú en el lloc que li correspon, donant pas a l’harmonia i benestar de tots els membres de la família.

Dintre de la dinàmica de grup, la persona que desitja treballar el seu cas escull, de manera intuïtiva entre tots els participants els representants de la seva família, inclosa ella mateixa, posicionant-los també de forma intuïtiva i deixant que les coses se succeeixin per si mateixes. L’ànima actua. Les constel·lacions es realitzen sense necessitat dels individus implicats, ja que són els representats escollits que treballen en el seu lloc.

Mitjançant els moviments naturals es produeix la dinàmica familiar, fins aconseguir que cada membre ocupi el lloc que li pertoca, assolint l’equilibri i el respecte per a tots. I donant l’oportunitat d’entendre determinades actuacions i hàbits recurrents dintre de la família.

Si no s’està preparat per a compartir aquesta dinàmica en grup, es pot fer la constel·lació en privat. Els representants seran trossos de paper i el terapeuta ajudarà interpretant els papers i els rols.

Indicat per a:

Relacions de parella, fills, pares, problemes a l’escola....
Malalties, problemes psíquics, addiccions...
Problemes laborals, econòmics, d’empreses...


ALINIAMENT ENERGÈTIC

L’alineament Energètic és una tècnica energètica que prové de la sabiesa xamànica de les tribus del Sur del Brasil i té com a objectiu localitzar i sanar a través de la sensibilitat del terapeuta qualsevol conflicte en la nostra personalitat que ens produeixi bloquejos.

Desenvolupament d’una sessió amb Alineament Energètic.


Lectura: Com si es tractés d’una radiografia, el terapeuta recollirà prestant el seu cos, els continguts a tractar del pacient portant-los a la superfície i projectant-los per a que siguin re-coneguts per ell. Acabada la radiografia de la seva energia s’iniciarà una petita xerrada terapeuta/pacient per acabar de perfilar els punts que es tractaran durant la sessió.

Diàleg terapèutic: El terapeuta treballarà la informació anterior reconduint els sentiments i emocions per arribar a l’origen del trastorn. Arribat aquest punt,es produirà en l’energia del pacient un estat d’obertura de consciència que l’alliberarà.

Mantra o frase curativa: Es donarà al pacient un frase curativa derivada del treball anterior i que servira d’anclatge. El mantra es dirà tantes vegades sigui precís i la sanació del bloqueig es considerarà completada a partir del moment en que la frase curativa deixi de fer falta.

Qui pot fer-ne ús?

Tant adults com nens en:
Conflictes relacionats amb el seu interior o exterior a nivell conscient o inconscient.
Relacions afectives, laborals, familiars, escolars.
Origen del trastorn d’alguna malaltia o molèstia crònica.
Projectes.
Creixement personal.


BLOCS DE CONSTRUCCIÓ

Prenent com a referència el brain gym i la integració dels reflexes primitius, la Cecilia Koester ha creat una metodologia que serveix per arribar a les capes més profundes de patrons de moviment imprescindibles per al desenvolupament sa del sistema nerviós central. Tot i que és útil per a qualsevol, és de molt gran ajuda per a persones amb grans reptes de desenvolupament com autistes, síndromes de down, asperger, paràlisis cerebral, lesions cerebrals, dificultats educatives especials entre altres.


MESTRA DE REIKI

Reiki és una paraula sànscrita que significa REI, energia universal i KI, energia vital. És una tècnica de canalització i transmissió d’energia vital a través de la imposició de mans, que s’utilitza per a guanyar pau i equilibri en tots els nivells:

Físic: millora de dolències, lesions, metabolisme,etc.

Emocional: problemes sentimentals, agressivitat, infelicitat, etc.

Mental: mals hàbits, estrés, insomni, etc.

Espiritual: harmonia, pau, equilibri, etc.
Reiki actua en profunditat anant a l’arrel del problema físic o emocional, permetent que l’emoció o el patró de conducta que ha creat el desequilibri, es manifesti i sigui sanat.
També ens ajuda com a creixement personal i a la expansió de la nostra consciència.

La teràpia Reiki la pot rebre tothom

Inclús també els animals i les plantes. És una teràpia complementària a la medicina convencional i teràpies psicològiques reconeguda per la Organització mundial de la salut (OMS).
El mètode Reiki es basa en la creença hinduista sobre els Chakres, que explicarien els estats de salut dels éssers humans. Segons aquesta creença, el mal funcionament o bloqueig d’un o varis Chakres seria el que provoca o empitjora el mal estat de salut donant lloc a malalties i trastorns.
El reikista actua com a canalitzador de la energia universal i el seu objectiu és re harmonitzar els plans físic, emocional, mental i espiritual que han enmalaltit. Ha estat oficialment reconegut i recomanat por la Organització Mundial de la Salut (OMS - WHO) pels seus resultats positius. Actualment existeixen moltes corrents de Reiki i en cada una d’elles s’ensenya de una forma diferent, totes tenen en comú que en totes es canalitza la mateixa Energia Universal. Nosaltres seguim la corrent Ushui i tibetana.

Cursos: consultar agenda.