CATALÀ / CASTELLANO

Ioga


IOGA IYENGAR / ENTRENAMENT PERSONAL / IOGA REHABILITACIÓ / IOGA INFANTIL /IOGA AMB EXPRESIÓ CORPORAL / IOGA NATURA

SOBRE MI:

“El meu primer record de yoga el tinc amb 8 anys. La meva mare anava a comprar arròs integral als primers herbolaris de la província de Tarragona i mentre la despatxaven jo em quedava mirant embadalida els llibres que tenien de yoga. No sabia que era, però em cridava molt l’atenció!
En l’adolescència, em van interessar molt les filosofies orientals i amb els primers calerons que guanyava treballant els dissabtes en una fleca, me’n recordo que vaig comprar els meus primers llibres.
Disortadament, per aquella època la pràctica de yoga era molt minoritària i no vaig començar a practicar-lo fins a l’edat de 27 anys. Des de llavors que no he deixat de fer-ho!
Me’n recordo de la primera classe que vaig rebre. Vaig arribar tard i amb el fetge sortint per la boca...Quan vaig obrir la porta de l’aula em trobo una aula gegant, plena de gent! L’únic lloc on em podia posar era al davant. Vaig haver de donar la volta a tota la sala de puntetes per intentar no fer nosa...(cosa que era impossible...) i col·locar-me allà davant de tothom. La postura que tocava fer era “Vriksasana” la postura de l’arbre. No n’havia fet mai, però va ser fer el primer moviment i fer la postura que em va fer la sensació de que ho havia fet tota la vida. Em va fer sentir meravellosament bé. A partir d’aquest moment, vaig pensar....Clar que sí, per això sempre m’ha agradat això....! Vaig sentir un sentiment enorme de pau i de connexió.
Des de llavors ja han passat 19 anys! I segueixo encara totalment enganxada a aquest sentiment i a aquesta pràctica mil·lenària.
Vaig fer 3 anys de Hatha clàssic i a partir de la 4ª temporada vaig començar amb ioga iyengar. Vaig començar a seguir aquest mètode de manera totalment atzarosa. De fet, quan vaig començar no sabia que hi havia diferents tipus de ioga! Quan vaig començar a practicar-ho ho vaig trobar estrany però a partir de la 3ª sessió vaig començar a entendre en el meu propi cos el concepte i vaig començar a sentir els beneficis i ja porto 16 anys! El ioga iyengar és molt precís, treballa la estructura òssia i les cadenes musculars ajustant el cos. Això sempre m’ha fet molta falta ja que vaig descobrir que tenia la meva pelvis molt descompensada i necessitava aquesta precisió per no fer-me mal a la esquena.
Des de llavors, he fet cursos relacionats amb el ioga com: yogameetsdance (yoga amb expressió corporal) que vaig fer al Canadà; yogakids (yoga per nens) que vaig fer a Chicago, Ashtanga yoga (una altre metodologia de yoga que vaig estar fent durant un mes i mig a la Índia) i ara estic fent AnatomYoga amb la prestigiosa Blandine Calais Germain a París, per ajudar encara amb més profunditat a tractar a través del yoga dificultats més severes i ajudar en processos rehabilitadors.
Me’n recordo també de la primera classe que vaig donar (gener 2007)...de la vergonya d’estar davant tant de gent gairebé no vaig poder cantar l’om....!
Practicar i ensenyar yoga m’ha fet i m’està fent molt feliç. Aprofito per saludar a tots els alumnes que he tingut i donar-los les gràcies per ajudar-me a créixer.
Us desitjo a tots/totes que gaudiu de la vostra pràctica!


IOGA IYENGAR

Ioga que es caracteritza per la seva precisió, intensitat i dinamisme. El material complementari que es fa servir ajuda al practicant de qualsevol complexió i condició a poder accedir a les diferentes postures. La missió del professor és estar absolutament atent als alumnes per a corregir-los i sanejar la postura. Per aquesta raó està sempre oferint un tracte personalitzat a cadascú. El treball efectuat en les sessions és molt profund i progressiu. Per aquesta raó per als nivells bàsics és recomanable 1h 15min que s' incrementen a 1h 30 min en nivells mitjos. Els beneficis de la seva pràctica són una major concentració, vitalitat i alegria. Ens permet experimentar una relaxació més profunda i un estat de consciència més serè i estable.

HORARIS: Consultar horari.
MENSUALITAT:
NIVELL BÀSIC:
2 sessions setmanals de 1h 15m 45€
Intensius d’aprofundiment: 3h – 35€.  Requisits: 6 mesos de pràctica.
Properes dates: consultar calendari d'activitats.

ENTRENAMENT PERSONAL

Trobareu a la vostra disposició un servei de sessions personalitzades individuals o per grup reduït de 2 ó 3 persones.

IOGA REHABILITACIÓ

Ioga restaurador per a persones amb dificultats, lesions, molèsties cròniques. Fem servir la metodologia del ioga iyengar a més a més de tècniques que faciliten les connexions neuronals com: brain gym, vision gym, BRMT o moviments rítmics, blocs de construcció.

HORARI:consultar horari.
IOGA INFANTIL + BRAIN GYM

El ioga per a nens introdueix de manera lúdica i a la vegada pedagògica les nocions bàsiques per a la pràctica del ioga. D’aquesta manera, el nen amb el pas del temps i de la seva pràctica anirà coneixent cada vegada millor no tan sols el seu cos, sinó la seva ment i la seva manera de respirar, cosa que li proporcionarà bons hàbits que seran un regal per a la seva edat adulta.

HORARIS: Consultar horari.
MENSUALITAT: 30€ 1 sessió setmanal de 1h 30min.
En programació més classes segons demanda.


IOGA AMB EXPRESIÓ CORPORAL (YMD)

Aquesta activitat suma els beneficis del ioga als de la dansa. De manera senzilla i lúdica es combinen assanes de IOGA amb moviments dirigits o lliures d’ EXPRESIÓ CORPORAL.

DINÀMICA: Viatjant a través dels elements de la natura i amb l’ajuda de música, comencem a arrelar-nos en l’element TERRA amb suaus estiraments de ioga. A mida que els diferents ritmes es van succeïnt i augmentant passem per la sensualitat de l’AIGUA, el poder del FOC, la llibertat i lleugeresa de l’AIRE i lo sagrat de l’ETER, acabant amb una profunda relaxació.

OBJECTIU: Gràcies a aquest viatge pels 5 elements de la natura podem treure a fora bloquejos d’expresió. Les sessions ens ajuden a relaxar i equilibrar el cos, ment i esperit. Ens serveixen per a conectar millor amb el nostre interior i amb els del demés obrint el nostre cor.

A QUI VA DIRIGIT? A tothom sense necessitat de tenir coneixements de ioga ni de dansa. Només amb ganes d’expresar a través dels moviments amb alegria i en total llibertat sense judicis ni condicionaments.

Sessió de 1 hora: 10€. Properes dates: consultar calendari d’activitats.


IOGA + NATURA

Amb la col·laboració de la secció de muntanya de l’associació cultural de Vila-Seca neix aquest espai per a compartir el ioga i la natura.

Freqüència: Diumenge matí cada mes i mig.
Programa: Classe de ioga nivell bàsic + sortida a la natura recorregut suau.
Accés: Tothom.
Cost: Individual (10€), parelles (15€), famílies (5€ /persona).
Properes dates: consultar calendari d'activitats.

-INDISPENSABLE CONFIRMAR ASSISTÈNCIA-

REEDUCACIÓ POSTURAL

Treball específic en:
Obertura de caixa toràcica i cinètica respiratòria.
Columna amb o sense cordes (treball de gravetat).
Abdominals respectuoses amb els discs intervertebrals i el sol pèlvic. (no hiperpressives i hipopressives).
Sol pèlvic i periné. Malucs.
Altres llocs específics (coll, peus, articulacions, treball visceral...etc).
Avaluació i seguiment de cada alumne. Sessions grupals / individuals.

Horari: consultar calendari d’activitats.
MENSUALITAT: 2 sessions setmanals de 1h a 45€