CATALÀ / CASTELLANO

PRESENTACIÓJa portem gairebé 4 anys de programa educatiu. Durant aquest temps molts són els mestres, pares, mares que han passat per les formacions. Fruit d’aquestes connexions algunes escoles, llars d’infants, ampes i diferents col·lectius s’han posat en contacte amb nosaltres per dissenyar un programa a mida de les necessitats de l’organització.

Si és el vostre cas i us interessa fer alguna activitat, formació, xerrada, dissenyar algún programa educatiu per les vostres tutories … consulteu-nos les vostres necessitats o idea sense cap compromís.

La direcció.

2012/2013: Inclusió de brain gym, ioga i pedagogia sistèmica en l’espai de les tutories dels alumnes de la ESO.

2013/2014: Inclusió de brain gym i ioga en l'espai del departament d'educació física a les aules d'ESO i de batxiller. S'inclou dintre de la matèria lectiva i per tant es valora com a tal.

2013: Xerrada de 2 hores: l’aprenentatge i el cervell. Brain gym i teràpia de moviment rítmic i reflexes primitius.

2014/2015: Programa de formació de 35 hores de kinesiologia educativa. Assessorament i suport en entrega de memòria final.

2014: Programa de formació de 35 hores de kinesiologia educativa. Assessorament i suport en projecte intern.

2014/2015: Post grau: Diploma d’especialització en intervenció psicopedagògica integral de les dificultats d’aprenentatge.2016: Assessorament isuport en kinesiologia educativa en projecte intern.

2016: Participació en la setmana “Fem salut” amb ioga per a la educació. Activitat amb els nens de primària del centre.